MARTINCAR használtautó

Főoldal » Céginformáció Martin Car Technology Debrecen H 4031 István út 92-94 Hungary

Termékeink

Galéria

Céginformáció Martin Car Technology Debrecen H 4031 István út 92-94 Hungary

Minőségi szolgáltatás az elégedett ügyfélért.

A Martin Car Audio 1994 ben nyitotta meg kapuit Debrecenben. A nyugat európai és amerikai mintára létrehozott vállalkozás elsődleges célja az autós elektronikai extrák terén egy a lehető legszélesebb palettát magába foglaló szolgáltatási centrumot létrehozni.

Martin Car Technology Bemutató képek Klikk ide !!

Nyugaton régóta léteznek specialista műhelyek, ahol az extra berendezéseket nemcsak megvásárolni lehet, hanem profi szakszerű módon be is építik, valamint teljes körű információs szolgáltatást divatos szóval supportot is nyújtanak.
Magyarországon és leginkább Kelet-Magyarországon akkoriban még nem igazán létezett olyan cég, ami ezeknek, az igényeknek minden tekintetben megfelelt volna. Martin Péter tulajdonos azzal a nem titkolt szándékkal hozta létre a Martin Car Audio-t, hogy ebben, hiányzó űrben az autósok Magyarországon és környékén is maximálisan ki tudják használni a rohamléptekkel fejlődő autós szórakoztató, és kényelmi berendezések nyújtotta előnyöket. Autóinternet, Gyári navigáció, Xenon, Chiptuning, Autóhifi, Autómultimédia, Lézerdetektor Radardetektor, Lézerblokkoló, Autóriasztó és Kényelmi extrák! Minőségi szolgáltatás az elégedett ügyfélért. Szól a jelmondat már 1994-óta. A Martin Car számára a legfontosabb vezérelv hogy az ügyfelei mindig és minden tekintettben a lehető legjobbat kapják és természetesen a lehető legjobb áron, legyen szó akár csak egy apróságról vagy akár egy komplett multimédia rendszerről.

1997 re nyilvánvalóvá vált, az hogy az addigi kapacitás mind a szerelőállások terén mind pedig a bemutatóterem méreteit nézve kevésnek bizonyultak ezért a beállók száma és az üzlet alapterülete is megduplázódott. De a fejlődés nem állt, meg mert 2000-ben az Apafi utcai üzlet mellett a Martin Car Audio megnyitotta új kétállásos beszerelő műhelyét a malompark bevásárlóközpont parkoló szintjén, így már Debrecen területén, két helyen állt az ügyfelek rendelkezésére. 2006-ban a cég bázisának alapterülete ismételten bővült. Az Apafi utcai beszerelő részleg a duplájára bővült és immár négy szerelőálláson folyt a munka. Külön asztalos rész épült a speciális famunkák elvégzésére, és a raktár kapacitás is bővült. Immáron több mint 300nm2 várták kedves ügyfeleiket. Saját készülékszerviz üzemeltetése is beindult.2002 ben elindult a martincarudio.hu internetes portál (mai nevén www.martincar.hu) Ami mára az ország egyik vezető portáljává vált a szakmában. Naprakészség, Webshop, fórum temérdek információ, ezek a siker pillérei!! Mostanra már több mint 20 domain név tartozik a Martin Car internetes flottájához és egy komoly szakértői csapat, felügyeli állandóan, hogy a web portálok is mindig a maximumot nyújtsák.

Martin Car Technology Team !! Nézz meg minket a linkre kattintva !!

A munkám a hobbim is! Kevés ilyen szerencsés ember van, aki ezt elmondhatja magáról. Martin Péter az elmúlt években az autóhifi versenyek és bemutatók elmaradhatatlan résztvevője volt. Ezek a versenyek az igazi mércék arra nézve, hogy ki milyen szinten milyen szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik. A Martin Car Audio „Technology” már mind a két versenyágban, a hangnyomás versenyzésben és a hangminőség versenyeken is, többször is letette névjegyét. 


Több magyar bajnoki cím tulajdonosa és birtokolja Magyarország legeredményesebb autohifi specialistája címét is. A cég közreműködött a hazai autohifi ipar legnagyobb eredményének elérésében is ami 2002-ben Európa legjobb hangja és Európa bajnoki cím a szakértői kategóriában. A Humma a magyar autohifi versenyszövetség oszlopos alapító tagjaként Martin Péter mindig azon dolgozik, hogy ez a sportág is egyre ismertebb és elterjedtebb legyen.


A szakmai szempontból is folyamatos fejlődés mutatkozik a Martin Car szerződést kötött a T-Mobile Magyarország ZRt. –vel melynek különösen ajánlott kiemelt beszerelő műhelyeként dolgoznak. Ez ebben a szakmában egy kiemelkedően nagy megtiszteltetés. Továbbá szerződött partnere a Media Markt elektronikai áruházláncnak, a Cora Hipermarket Kft-nek, több gyártó kizárólagos importőre és forgalmazója. 

2009 ben Egy régi álom vált valóra!! Több mint 100.000.000 Ft-os 2 évig tartó beruházás eredményeként létrejött a Martin Car Technology új minden igényt kielégítő Központja. Debrecen szívében jól megközelíthető forgalmas István körúton!! Többállásos beszerelő műhely, eladótér, tárgyaló, ügyfélváró, ügyfélszolgálati iroda, raktár, kényelmes ügyfélparkoló. Mindez a mai kornak megfelelő Európai szinten!!

Saját szerver és számítógép hálózat biztosítja internetes portáljaink működését és ügyfélszolgálatunk információval történő naprakész ellátását. CRM rendszerünk, mobilkommunikációs és telefonközpontunk a gyors és részletes személyre szabott ügyfélkezelést segíti.

A szolgáltatások teljes körűek! Értékesítés, profi beszerelés, szerviz, tanácsadás, support, egyszóval minden, ami Európai szintre emeli a céget!!

Martin Car Technology Bemutató képek Klikk ide !!

Martin Car Technology Magyarország egyik legnépszerűbb specialistája, de a fejlődés nem áll meg! Új tervek új beruházások mindez, azért hogy a jelmondat továbbra is igaz legyen.

Európai Szintű Szolgáltatás az Elégedett Ügyfélért!!


Nézd meg Martin Car Technology nagyobb térképen

Tervezz útvonalat a Martin Car Technology-hoz