MARTINCAR használtautó

Tuningbox Csúcskategóriás Digitális Egyedileg Programozható M-Power Common Rail Dízel (diesel) Chiptuningbox. Gyári csatlakozó.

Termékeink

Galéria

Tuningbox Csúcskategóriás Digitális Egyedileg Programozható M-Power Common Rail Dízel (diesel) Chiptuningbox. Gyári csatlakozó.
Tuningbox Csúcskategóriás Digitális Egyedileg Programozható M-Power Common Rail Dízel (diesel) Chiptuningbox. Gyári csatlakozó.
Tuningbox Csúcskategóriás Digitális Egyedileg Programozható M-Power Common Rail Dízel (diesel) Chiptuningbox. Gyári csatlakozó.
Egyedi ár kérem érdeklődjön az webshop@martincar.hu vagy +36 30 2 644 644.

Tuningbox Csúcskategóriás Digitális Egyedileg Programozható M-Power Common Rail Dízel (diesel) Chiptuningbox.  

A legújabb technológiával rendelkező digitális chiptuning box a kínálatunkban. Számítógépes szoftverrel történő programozás a teljesítmény leadási görbe a leg egyedibb beállításait teszi lehetővé.  Teljes fordulatszám tartományban hangolható Kizárólag az új fejlesztésű nagyteljesítményű diesel autókhoz. Maximális minőség kedvelőinek. Egyedileg speciális Obd compjuter segítségével részletesen a tulajdonos egyéni igényei szerint programozható Digitális Chip tuningbox. Egyedi nyomaték és teljesítmény-leadás görbe. Jelentősen növelhetőek az autó teljesítmény-leadási paraméterei. Gyári speciális csatlakozóval illeszkedik az autóhoz. Nincs szükség az autó elektronikus rendszerének a legkisebb bontására sem. Kizárólag a gyári határértékeken belül dolgozik, így nem okoz károsodást. Az autó védelmi rendszere aktív marad. Már alsó tartománytól kezdve érezhető a rendelkezésre álló nyomaték és lóerő többlet. A teljes fordulattartományban jelentkezik a plusz teljesítmény. A korszerű új típusú nagyteljesítményű euró 4 részecskeszűrős vagy részecskeszűrő nélküli common rail autókba javasolt. A motoroptimalizálásnak és a súly lóerő arány megváltozásának köszönhetően az autó fogyasztása is csökken.

Digitálisan parametrizálva van lehetőség állítani autó specifikusan a tuningboxot. A chiptuningbox beszerelése nem jár garanciavesztéssel. A chip tuningboxra 1 év teljeskörű garanciát vállalunk a garanciapapíron feltüntetettek alapján. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés költségét.

Jelentős Fogyasztáscsökkenés!

Használja a digitális chip tuning boxot mint egy fogyasztáscsökkentő –t . Nő a diesel motor teljesítmény mégis csökken a fogyasztás ?? Hogy is lehet ez? Minden dízel autó menet teljesítménye és leadott nyomatéka valamit lóereje a chip tuning box motor optimalizáló hatása miatt jelentősen növekszik. A fogyasztáscsökkenés egyik kisebb része ennek köszönhető. A másik lényegesen nagyobb fontossággal bíró része a súly lóerő arány megváltozása. Erősebb motor mozgat ugyanolyan súlyú karosszériát, tehát a motor kevésbé van terhelve ugyanannál a tempónál. Javul a súly lőerő arány!! A két tényező együttes hatását kihasználva csökkenti tehát a chiptuning box a dízel autó fogyasztását. Legyen szó a legkisebb diesel autóról Pl. az 1.3 Multijet motoroknál százas körüli tempónál már fél liter feletti az üzemanyag megtakarítás. Nagyobb diesel autóknál a chip tuning box –al sokkal nagyobb a relatív fogyasztáscsökkenés. Pl: BMW X5 3.0d –nél százhetvenes tempónál akár 3 liter is lehet a fogyasztáscsökkenés, de ugyanennél az autónál, a (papás) százas tempónál 8 deci a fogyasztás csökkenése garantáltan.

Kis matematikával kiszámolható hogy a plusz teljesítmény és vezetési élmény hamarosan meg is térül Önnek.  Ha Ön kimondottan üzemanyag megtakarításban gondolkozik úgy az M-Power minőségi Fuel Safe rendszereit ajánljuk!!

Fontos!!

A chip tuningbox megrendelhető házhozszállítással is. Fontos azonban, hogy a chiptuningbox univerzális programot tartalmaz alapból. Teljes hatékonysággal csak a Martin Car Audio szakszervizeiben egyedileg OBD computerrel programozott és konfigurált chiptuningbox működik. A maximális teljesítménynövekedés és fogyasztáscsökkenés érdekében célszerű ezt a típusú tuningboxot beszereléssel együtt megvásárolni. Hibás működésű autóba nem szerelhető be.

A chiptuningbox készlet tartalma:

Common Rail Digitális Chiptuningbox
Gyári Specifikus Csatlakozó
Kábelköteg

Az ár nem tartalmazza a beszerelést!

Ingyenesen kiszállítjuk Önnek a csomagját, ha még 40 000 értékben választ kínálatunkból !!
További információk: 06 30 2 644 644 - Webshop,
Vissza a listához