MARTINCAR használtautó

M-Power Digitális Motor Optimalizálás. Fogyasztáscsökkentő, üzemanyag megtakarítási elektronika Common Rail Diesel autókhoz. Egyedileg programozható.

Termékeink

Galéria

M-Power Digitális Motor Optimalizálás. Fogyasztáscsökkentő, üzemanyag megtakarítási elektronika Common Rail Diesel autókhoz. Egyedileg programozható.
Egyedi ár kérem érdeklődjön az webshop@martincar.hu vagy +36 30 2 644 644.

M-Power Motor Optimalizálás. Fogyasztáscsökkentő, üzemanyag megtakarítási elektronika Common Rail Diesel autókhoz.

Teljesen megújult a neves német gyártó palettáján az M Fule Safe üzemanyag megtakarítási rendszer, kifejezetten magas technológiájú Fap –os koromszűrős common rail diesel autókhoz. Jelentős 10-30% -ig terjedő üzemanyag megtakarítás (motorméret és típus függvényében). Minden modern diesel autóba beszerelhető. Masszív fémtokban, speciális gyári csatlakozóval kapcsolódik a motorban már meglévő aljzathoz. Nincs szükség semmilyen változtatásra. Könnyen Plug & Play módszerrel kapcsolódik. Nem módosítja az autó gyári beállításait. Az elektronika a Can Bus vezérlésen kapcsolódik közvetlenül a gyári obd komputer és a motor közé. Így minden szükséges paraméter optimalizálására van lehetőség. A fogyasztáscsökkenés a motoroptimalizáló hatásból ered. Nem univerzális! Minden autótípushoz és vezetői használati igényhez valamint üzemanyagfajtához egyedileg számítógéppel programozzuk fel. Természetesen számít még a motor mérete típusa valamint a váltóátvitel is…stb. A rendszerbe feltöltött szoftver módosítható így egy a gyártó által később kiadott újabb verzióra upgradelhető a vezérlés. Minden esetben az elektronika hordozza az új programot! Így nincs szükség az autó legkisebb módosítására vagy szoftverelésére. A motoroptimalizálás az új autók garanciáját nem érinti! Jelentős hatásfoka miatt az Európai piacon hamar közkedvelté vált. A készülékre 1 év garanciát és 10 nap tesztlehetőséget biztosítunk. A megtakarítási érték a 10-30% ig mindig az autó pillanatnyi fogyasztásához van mérve. Ha feltételezünk egy 3.0d motort egy terepjáróban akkor az autópályán nagy tempónál mért 17 literes érték lecsökkenhet 14 litere, de egy 1.3 multijet Fiat Pandában az 5.4 literes vegyes átlagot is 4.9 re csökkenti!!

Miért válassza az M-Power üzemanyag megtakarítási rendszert??

Mai egyre emelkedő üzemanyagárak és üzemeltetési költségek mellett jelentős megtakarítást könyvelhet el. A készülék valós tudását vásárlás előtt tesztelheti. Fap filteres, azaz részecskeszűrős (koromszűrő) autóba is beszerelhető. Bármilyen common rail dízel autóba átszerelhető (szoftvermódosítással) Gyári helyre csatlakozik nincs szükség az autó legkisebb módosítására se. Hosszútávon minden káros mellékhatás vagy plusz költség nélkül használható. Az üzemanyag megtakarítási hatásfoka a fejlett technológiájának köszönhető. Garancia.

Miben más, mint amivel eddig találkozott??

Ez nem csodaszer!! Nem más, mint egy magas műszaki tartalommal megtervezett termék. Nincs használati útmutató arra nézve mikor, hogy és mennyit öntögessen a tankba. Nem kell minden tankolásnál ezzel bajlódnia. Mindig a legjobb hatásfokot nyújtja. Nem károsítja az autóját, szemben egyes generátort vibráltató „csoda” (Pulse King elektronika) val szemben.

Ár/Érték arány!!

Az M Power Fuel Safe üzemanyag megtakarítási elektronika biztos, hogy nem a legolcsóbb ajánlat a vásárlás pillanatában, cserében egy magas műszaki színvonalú termék hosszú távú használhatósággal. Mindezt kiemelkedő ár/érték aránnyal. Ha valaki komolyan gondolja a üzemanyag spórolást úgy az árát hamar visszahozva a legolcsóbb és leghatékonyabb rendszerünket tudhatja magáénak.  A Pulzáltató elektronikák 15 ezer forint körüli árai és kizárólag egyszerű hagyományos autókba szerelhetősége sokat sejtet az üzemanyag megtakarítási tudásából és az autó elektronikájára gyakorolt hatásáról. A különböző tabletták és folyadékok hatásossága mellett tankolásonként kell hozzáadni így annak ára sajnos sok esetben több mint a kívánt megtakarítás. Léteznek csillagászati árakon igazi amerikai csodaszerek is, de ott már a fizikai értelme kérdőjelezhetődig meg. Természetesen az M Power fogyasztáscsökkentő elektronika sem termeli a gázolajat, ezért minimális futásteljesítményre itt is szükség van, de ezután már minden egyes km –en megspórolt üzemanyagot,az az megspórolt forintot jelent Önnek!!

Beszerelés Programozás!!

Minden M Power fogyasztás csökkentő elektronika egyedi szoftvert és konfigurációt kap az Ön igényeire és autójára hangolva. Ideálisan behangolt szoftver nélkül nincs megfelelő hatásfok! Ezért és a Garancia miatt fontos, hogy megfelelő szaktudással rendelkező szervizben szereltesse be!

Az ár a beszerelést nem tartalmazza.

Ingyenesen kiszállítjuk Önnek a csomagját, ha még 40 000 értékben választ kínálatunkból !!
További információk: 06 30 2 644 644 - Webshop,
Vissza a listához